•   +3620/475-0754
  •   emdol@emdol.hu
  •   2051 Biatorbágy, Szabadság út 123.
  •   +3620/475-0754
  •   emdol@emdol.hu
  •   2051 Biatorbágy, Szabadság út 123.

 
Amit nyújtunk Önnek...


Webáruház készítés: az online piacon való részvétel ma már elkerülhetetlen. Az interneten üzemeltetett bolt, vagyis webáruház nélküli kereskedelem vagy szolgáltatás-értékesítés szinte már lehetetlen. Az interneten kereső, nézelődő, árakat böngésző, online érdeklődőket csak egy jól megtervezett, logikusan felépített és egyedi, vonzó arculattal rendelkező webáruház segítségével tehetjük vásárlóvá, aki meg is veszi az általunk kínált termékeket, szolgáltatásokat. A megfelelő szintű profitot termelő hatékony webáruházat ingyen biztosan nem kaphatunk, de a professzionális kivitelezés és működtetés költségei rövid időn belül többszörösen megtérülnek. Sablonos megoldások helyett, mi egyedi, jól strukturált webáruházakat, webshopokat készítünk korrekt áron.

Sablonos megoldások helyett

Amikor belépünk egy üzletbe, a bolt minősége, arculata, elrendezése, a termékek elhelyezése, beszédes, lényegi termékinformációk közlése nagyon fontos szempontok a vásárlás mellett való döntésünkben. Ugyanezek a legfontosabb tényezők a webáruházakban is. Mi nem csupán feltöltjük a termékeit egy sablon alkalmazásával, hanem megtervezzük, felépítjük, majd berendezzük az Ön üzletét, hogy a vásárlói egy ízléses, minőségi, egyedi webáruház kapuját lépjék át. Nem sablonokat kínálunk, hanem egyedi igényeknek megfelelően készítjük el a webáruházat. Igazodunk a termékek sajátosságaihoz, cége profiljához és természetesen a megrendelők különböző elvárásaihoz.

ÁRAK - AJÁNLATOK

 

EGYEDI WEBÁRUHÁZAK

A webáruház és internetes kereskedelem legfontosabb előnye, hogy 0-24 óráig nyitva tart, beleértve az ünnepnapokat is. Vásárlói bármikor nézelődhetnek, vásárolhatnak, akkor is, amikor Ön és alkalmazottjai éppen pihennek. A webáruház üzemeltetése a legolcsóbb megoldás, és a mai rohanó világban a legkeresettebb is, jelentősége pedig rohamosan növekszik. Az internetes kereskedelemben, webáruházakban eladott termékek száma egyre emelkedik. Törjön be Ön is az internetes piacra, és ne maradjon le a webáruház működtetésének előnyeiről !

ÁRAK - AJÁNLATOK

Professzionális felépítéssel

A webáruház készítés során szükség van egy programozóra, grafikusra, seo szövegíróra. Azonban olyan kulcsrakész állapotban kapja meg tőlünk webáruházát, hogy Ön is könnyedén tudja majd kezelni. Átlátható, egyszerű adminisztrációs felületet készítünk, amelynek kezelését megtanítjuk s a későbbiek során is bármi kérdés vagy probléma felmerül, segítünk. Nem hagyjuk sorsukra az elkészült munkákat, hiszen Nekünk is érdekünk, hogy a referenciáink mind sikeres weblapok és webáruházak legyenek.

ÁRAK - AJÁNLATOK

Keresőoptimalizált webáruházak

Kulcsszókutatás és kulcsszókutatás…

Ma az online kereskedelemben nem kevés webáruház versenyez egymással, és mivel leginkább többféle terméket kínálnak, érdemes minél több kulcsszóval jó helyre kerülni a találati listában.
Ez nem kevés, és nem rövid határidős munka, de kitartással jelentős eredményeket érhetünk el. A webáruházak minimális szöveges tartalma miatt a képek alt adatainak használatával is növelhetjük a helyezésünket. A meghatározó domain név mellett a title és a meta tagok is rangsorolási tényezők a Google algoritmusában.

ÁRAK - AJÁNLATOK

A webáruház készítés néhány jellemzője

Professzionális, egyedi webáruház készítés. Könnyen kezelhető webáruház. Rugalmasan változtatható termékkínálat. Admin felület (kezelését betanítjuk). Szakszerű és gyors segítségnyújtás probléma esetén. Online hirdetési kampány beállítása. Webáruházakra fejlesztett keresőoptimalizálás beállítása. Tartalomkezelő rendszer. Árajánlat adást segítő felület. Felhasználási példák. Tervezési, szerelési segédcsomagok. Facebook, Twitter rajongói doboz. Mobiltelefonra optimalizált webáruház. Hírlevél kezelés. Szűrési rendszer. Bankkártyás fizetés, Paypal. Beépített számláló

ÁRAK - AJÁNLATOK

 

 

Áraink

Minden esetben korrekt, egyénre szabott árajánlatot küldünk. Nem kínálunk ingyenes, sablonos, sokszor működésképtelen webshopokat, amellyel sajnos tele van az internet…

Megfizethető, minőségi webáruházakat készítünk, egyedi módon, és webáruházakra specializált seo fejlesztéssel Honlapunkon talál ugyan csomagajánlatokat a könnyebb eligazodás érdekében, de természetesen ezek csak irányadóak, és számtalan komplex megoldással, egyedi fejlesztésekkel tudjuk segíteni az eladást. Nálunk nem kell további havidíjat fizetnie a webáruház üzemeltetésért!

ÁRAK - AJÁNLATOK

További szolgáltatások az Emdol stúdióban


Nem csupán a webáruház készítés, hanem az internetes fejlesztések további területein a segítségére leszünk. Az Emdol Stúdió komplex honlap fejlesztés szolgáltatásokat nyújt. Professzionális weboldal készítés, weboldal programozás. Hatékony, marketing szemléletű minőségi szövegírás. Keresőoptimalizálás. Webáruház tervezés, webáruház készítés, webáruház fejlesztés. Tekintse meg referenciáinkat és hívjon még ma!